PRODUK HOT

HV Hipot

wilujeng sumping ka urang

Urang nawiskeun produk kualitas pangalusna

HV Hipot Electric Co., Ltd., ayana di Wuhan, Cina, mangrupakeun produsén profésional husus dina alat-alat nguji kaamanan listrik, utamana alat-alat nguji tegangan tinggi saprak taun 2003. Urang UJI pikeun sagala rupa produk listrik, kayaning Transformers, Circuit Breakers, Surge Arresters, Generators, Insulators, Kabel, Casings, GIS Systems, CT / PTs, sarta Relays, jsb Taun pangalaman jeung kuat R & D ngarojong geus nyieun urang jadi pamingpin dina widang nguji listrik.

 

 

Video Operasi

HV Hipot

Kasus suksés

HV Hipot

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami